“ High Score Onderwijshulp helpt uw kind graag naar een beter resultaat! ”

Algemene voorwaarden

Aanwezigheid:
De leerling dient minimaal het aantal afgesproken lessen per maand te volgen. Bij afwezigheid dient de leerling afgemeld te worden. Afmelding kan zowel telefonisch als via de mail: info@high-score.nl. Leerling mag in overleg de gemiste les op een andere dag inhalen.

Indien de leerling minder lessen volgt dan in lespakket staat aangegeven zal er geen vermindering in maandelijkse kosten plaatsvinden, de niet gevolgde lessen gaan verloren. Bij meer lessen betaalt u het tarief zoals beschreven staat in het gekozen lespakket.

Lespakketten mogen maandelijks gewijzigd worden. De wijzigingen zullen per 1e dag van de nieuwe maand ingaan. In de maanden juli en augustus bieden wij geen voordeel pakketten aan. Voor de gevolgde lessen brengen wij 15 euro per les blok in rekening.

Is een leerling 4 weken achtereenvolgens niet aanwezig zonder tegenbericht, dan zal hij/zij automatisch van het rooster afgehaald worden.De betalingsverplichting van de gemiste lessen zullen echter blijven bestaan en dienen voldaan te worden.

U gaat een contract aan voor onbepaalde tijd. U bepaalt zelf hoelang uw kind in begeleiding blijft. Opzeggingen gaan in per 1e dag van de nieuwe maand.

Prijzen:
Betaling geschiedt achteraf. Tarieven van de lesblokken zijn geldig vanaf de 1e tot de laatste dag van de maand. Bij inschrijving terwijl de maand al gestart is hanteren wij de prijzen die wij per lesblok hebben afgesproken.

Betalingstermijn na ontvangst van de rekening is 8 dagen. U kunt de factuur contant betalen of overmaken op ons rekeningnummer zoals vermeld op de factuur. Indien wij de betaling niet tijdig ontvangen, besteden wij de facturatie uit aan een incassobureau. De kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

© 2021 High Score Onderwijshulp | Algemene voorwaarden
Website developed by: www.designendrukwerk.nl